RB Auto - krovni koferi, krovni nosaci, patosnice, ratkapne

Isporuka i Način plaćanja

Način isporuke

 

Isporuka robe se vrši u roku od 24-72 sata. Pošiljke šaljemo radnim danima. Sve pošiljke primljene do 12 časova i potvrđene od strane našeg operatera poslaćemo istoga dana a biće isporučene najčešće u roku od 24-48 sati. Pošiljke koje primimo od petka od 12 časova do ponedeljka u 12 časova šaljemo u ponedeljak.

Pre isporuke bićete kontaktirani sa naše strane radi potvrde podataka.

 

Detaljno:

  1. Kada zaprimimo porudžbinu operater će Vas kontaktirati oko potvrde slanja. Tada ćete biti obavešteni od strane operatera o vremenu pristizanja paketa.
  2. Online poručena roba može biti preuzeta (isporučena) besplatno (artikli na online prodaji ne moraju imati istu cenu kao i u prodavnici) u našoj prodavnici.
  3. Kurir će Vam doneti naručene artikle na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije.
  4. Ako ste robu koju ste naručili odabrali da plaćate pouzećem, plaćate je kuriru na licu mesta po prijemu paketa.
  5. Sva poručena roba je odlično upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

 

RB Auto zadržava pravo da promeni uslove za dostavu on-line porudžbenica. U zavisnosti od raspoložive količine određenog artikla i mogućnosti njegovog nabavljanja, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda iz naše ponude je 1 do 7 radnih dana (osim ako tražene artikle nemamo na lageru). Pojedine artikle nabavljamo tek po porudžbini. Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem e-maila ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

 

  Ukoliko imate potrebu za nekim proizvodom koga trenutno nemamo u svojoj širokoj ponudi, možete zahtevati da isti nabavimo specijalno za Vas slanjem svog zahteva na rbauto021@gmail.com ili pozivanjem Call Centra na 021-422-827, 063-502-603. Odgovor o mogućnosti nabavke možete očekivati u roku od 24h.

 

SVI PROIZVODI IZ ONLINE PONUDE DOSTUPNI SU ZA PORUČIVANJE, A AKO IPAK NEKI MODEL NIJE, MOŽEMO VAM PONUDITI ZAMENSKI MODEL SLIČNIH KARAKTERISTIKA!

 

Eventualna oštećenja paketa:

   Zbog politike kurirskih službi, paket nije moguće pregledati, odnosno otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Kurir može da odbije da sačeka otvaranje paketa.

Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja ili odmah na licu mesta recite kuriru da naprvi zapisnik ili pozovite Call centar kurirske službei zatražite da kurir dođe da se napravi zapisnik.

Zapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da imamo pravo da zahtevamo naknadu za eventulanu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve uredu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 021-422-827, 063-502-603 ili nam pišite na rbauto021@gmail.com

Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!

 

Načini plaćanja

 

Poštovani korisnici,

RB Auto se trudi da našim kupcima uvek ponudi najbolje uslove, kao i da u najskorijoj budućnosti pružimo kompletnu online uslugu sa mogućnošću kartičnog plaćanja i olakšamo proces kupovine, tako da Vi možete ostati kod kuće, a nas pustiti da radimo za Vas.

Mogućnosti plaćanja:

Gotovinski (POUZEĆEM) – Nudimo Vam i opciju plaćanja pouzećem (gotovinsko plaćanje kuriru na adresi isporuke). U ovom slučaju nakon potvrde narudžbine roba će Vam biti poslata kurirskom službom, a Vi ćete je platiti kuriru pri preuzimanju.

Uplatnica – Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine od strane naših operatera. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (što može biti Vaša adresa ili adresa naše maloprodaje).

Nalog za prenos (Virmansko plaćanje) – Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila od strane naših operatera neposredno nakon potvrde narudžbine. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (što može biti Vaša adresa ili adresa naše maloprodaje).

Mogućnosti plaćanja u maloprodajnim objektima:

Online poručenu robu možete preuzeti i u našoj maloprodaji a uplatu izvršiti na licu mesta. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD.

Plaćanje je moguće debitnim ili kreditnim platnim karticama domaćih i inostranih banaka. Prihvatamo sledeće platne kartice: DINA, MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD, KARTICE POŠTANSKE ŠTEDIONICE.

Robu iz našeg širokog asortimana možete platiti i gotovinom u našoj maloprodaji.

Nalogom za prenos (virmanski) Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a) uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Uplatu na osnovu dostavljenog predračuna možete izvršiti nakon konsultacija sa našim operaterima putem e-bankinga ili uplatom u najbližoj pošti ili banci.

Za sva pitanja i dodatna objašnjenja pozovite nas na: 021-422-827, 063-502-603 ili nam pišite na rbauto021@gmail.com

Vaš RB Auto